Custom Design Walls

Sinds 2020 is Rasa een nieuwe weg ingeslagen en bieden wij Custom Design Walls aan. Custom Design Walls is precies wat u leest. Wij maken een ontwerp op maat dat uw muur net even die extra mooie uitstraling geeft die het verdient.

 

U ziet die mooie uitstraling op een muur in de woonwinkel, de showroom van de keukenspecialist, het woonmagazine of dat tv programma, maar tegelijkertijd denkt u dat dit voor u niet haalbaar is. Wie kan zoiets maken? Wij bieden de mogelijkheid. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het maken. Van een betonuitstraling tot aan roesteffect, van een tegelpatroon tot uw bedrijfslogo, van een metaaleffect tot aan marmer of zelfs een volledig op maat gemaakt kunstwerk bestaande uit meerdere lagen en uitstralingen. Niets is ons te gek

 

Overigens kunnen wij deze bijzondere uitstralingen ook maken op wandpanelen, tafelbladen en aanrechtbladen. Kijk naar de door ons reeds gemaakte werken of naar onze eigengemaakte proefpanelen.

 

Heeft u interesse in een mooie Custom Design Wall? Vraag ons naar de mogelijkheden en geef ons uw wensen door. Wij zullen uw wensen projecteren op een proefstaal of een al reeds gemaakte proefstaal voor u meenemen, zodat u een beter idee krijgt hoe een Custom Design Wall eruit kan zien.

Hoe is Custom Design Walls ontstaan?

Het idee achter Custom Design Walls hadden wij al een tijd, maar nooit kwam het ervan om dit idee verder uit te werken. Ook de naam was tot eind vorig jaar niet bekend.

 

Al vele jaren maken wij met veel plezier mooie decoratieve afwerkingen. Wij wilden graag iets meer doen met onze ervaring als stucadoor en ons verder verdiepen en specialiseren. De creatieve grafische achtergrond was aanwezig, maar hoe gingen wij dit aanpakken?

 

Afgelopen jaar ontstond het idee om contact te zoeken met fabrikanten en leveranciers van exclusieve materialen waarmee oneindig mooie afwerkingen kunnen worden gecreëerd. Veel van deze materialen hebben een eigen indentiteit, maar door de creativiteit en grafische achtergrond die wij hebben, kunnen wij eindeloos combineren met deze prachtige materialen wat tot ware kunstwerken kan leiden.

 

Vele uren en zelfs dagen aan testmateriaal maken en het volgen van cursussen bij gerenommeerde fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat er een volledig nieuwe wereld voor ons open is gegaan waar wij al onze creativiteit in kwijt kunnen.

Tijdens dit proces begon ook de naam steeds meer vorm te krijgen.

 

En ineens hadden we de naam! Custom Design Walls.

Wij zijn ongelofelijk trots op deze nieuwe naam en al haar mogelijkheden die onder de vlag van Rasa vallen. De komende jaren gaan wij gebruiken om Custom Design Walls op een gezonde manier uit te laten groeien tot een gerenommeerde naam.

Volg ons via Facebook, Instagram of via onze website en u blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

CUSTOM DESIGN WALLS STALENBOEK

Bekijk de EINDELOZE mogelijkheden

CONTACT OPNEMEN

Meer weten over de mogelijkheden van Custom Design Walls? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We laten u graag kennismaken met de mogelijkheden voor uw project.